Het aanmeldteam van Levvel5 noemen wij de Toegang. De medewerkers van de Toegang denken graag met je mee! Je kunt vrijblijvend bij ons terecht met al je vragen. We overleggen samen met jou, geven een passend advies en ondersteunen je bij het aanmelden.

Aanmelden

Als cliëntondersteuner of verwijzer kun je voor het aanmelden van een kind of jongere elke werkdag bij ons terecht. We kijken dan samen met jou, het kind/de jongere en zijn/haar ouders/verzorgers naar de meest geschikte behandeling. Wil je een cliënt aanmelden, dan kun je hiervoor het aanmeldformulier van Levvel5 gebruiken.

 

Je kunt het formulier hiernaast downloaden en invullen. Onderaan het formulier staan de verzendgegevens. 

 

Levvel5 is onderdeel van Levvel. Wij zijn dé specialist voor kinderen, jongeren en gezinnen met complexe problemen in combinatie met een licht verstandelijke beperking. Levvel biedt hulp aan kinderen, jongeren en gezinnen bij het opvoeden tot de behandeling van psychische klachten. Echter, we opereren vooralsnog als 2 aparte organisaties en daarom zijn er 2 aparte aanmeldroutes. Ga voor aanmelden bij Levvel naar de aanmeldinformatie op de website van Levvel

Is er sprake van een crisissituatie?

Je kunt met vragen over een crisisplek binnen kantooruren bellen met de Toegang 020-850 50 01. Deze beoordeelt of een crisisplek passend en beschikbaar is.

Buiten kantoortijden kun je contact opnemen via:

Veilig Thuis

Wachttijden

De behandelvormen die Levvel5 biedt, hebben soms te maken met een wachttijd. Wij doen er alles aan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Kan een kind of jongere niet direct beginnen met het beoogde traject? Dan zoeken we samen naar een tijdelijke oplossing. We kijken of er ter overbrugging andere hulp geboden kan worden binnen Levvel5. Waar nodig denken wij mee als wij van mening zijn dat een andere organisatie de hulpvraag sneller kan oppakken.

Neem contact op met de Toegang voor informatie over wachttijden of om te overleggen 020 - 850 50 01

Download hier het aanmeldformulier

Scroll naar boven