Elke ouder maakt zich wel eens zorgen over het gedrag van zijn kind of over hoe het zich voelt. En ieder kind heeft moeilijke periodes waarin het tegendraads of opstandig is.

In elk gezin zijn er wel eens ruzies of momenten dat het onderlinge contact moeilijk verloopt. Ouders kunnen dit vaak zelf oplossen. Maar problemen in een gezin kunnen ook zo groot worden dat ouders hulp nodig hebben in de opvoeding om hier iets in te veranderen. Naast opvoedingsondersteuning is dan ook een gerichte behandeling van de jeugdige noodzakelijk.

 

Hoe doen wij dit?

Wij geven de behandeling het liefst bij het gezin thuis. Dit doen we in samenwerking met de familie en vrienden van de jeugdige. We kijken goed of er meer of minder nodig is. Met een plan werken we samen met de jeugdige en het gezin aan een zo zelfstandig mogelijke toekomst. Levvel5 brengt jeugdigen en hun gezin die hulp nodig hebben verder in hun leven. Van behandeling tot crisisinterventies in het gezin; van dagbehandeling na schooltijd tot verblijf in één van onze behandelgroepen, of zelfstandigheidstraining aan jongvolwassenen.

Zo kunnen wij helpen:

Samenwerken
De Toegang
Vragen over hulpaanbod Levvel5
Scroll naar boven