De jeugdige komt tijdens of na schooltijd naar de dagbehandeling toe. Hier bieden wij een vast programma waarin ze sociale vaardigheden leren, emoties leren herkennen en hiermee leren omgaan.

Tijdens je dagbehandeling woon je thuis. Uit school of stage kom je met de bus, fiets of taxi naar de locatie toe. We werken met een vast programma: zo weet je goed waar je aan toe bent. We drinken samen thee of limonade en gaan een activiteit doen. Soms alleen en soms met de groep. Dan is er na het avondeten nog een laatste activiteit en dan ga je naar huis.

Kindergroepen

Op de kindergroepen is de dagelijkse routine op woensdag anders. Dan kom je aan het begin van de middag. Met de groep eet je een broodmaaltijd en vóór het avondeten ga je weer naar huis.

Pubergroepen

Op de pubergroepen is de dagbehandeling een dag in de week langer geopend. Welke dag dit is, kan per locatie  verschillen. Je kunt veel verschillende activiteiten doen. Bijvoorbeeld een spelletje, knutselen of buiten spelen. Met de groepsactiviteit ga je met de hele groep binnen of buiten iets doen. Bijvoorbeeld een spel, sporten, koken of we werken aan een thema. In de schoolvakanties mag je ook komen. We zorgen dan voor een aangepast programma.

Oudertraining

Jouw ouders gaan net als jij nieuwe dingen leren. Hiervoor komt jouw begeleider bij jouw ouders thuis. Die kent jou goed. Je ouders leren door de gesprekken met de begeleider goed te begrijpen wat jij nodig hebt. En ook hoe ze jou het beste kunnen helpen om de dingen die je bij dagbehandeling leert ook thuis te laten zien. Zo werken zowel jij als je ouders eraan om het met elkaar weer goed te krijgen in het gezin.

Sterker naar school

Het behandelprogramma ‘Sterker Naar School’ helpt jou als je nog op school zit maar moeite hebt om in de dagelijkse schoolroutine mee te draaien. Je krijgt een persoonlijk begeleider die je hierbij helpt. Deze persoonlijk begeleider heeft ook contact met je ouder(s).

Trainingscentrum

Soms lukt het niet goed om passend werk te vinden en/of te behouden. Het trainingscentrum van Levvel5 kan je hierbij helpen. Je leert hier werken binnen je eigen mogelijkheden, maar ook de regels die een werkgever je stelt na te leven.

Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag! 

Scroll naar boven